Компанія vivo розробила “розтягуючий” смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні Всесвітня організація інтелектуальної власності опублікувала патент vivo, що описує смартфон, що розтягується. У документі докладно описано конструкцію та розташування елементів пристрою.

Зображений у патенті смартфон дуже нагадує раніше показаний OPPO X 2021. У схожості немає нічого дивного, адже обидві компанії входять до групи BBK Electronics. Судячи з представленої інформації, права частина пристрою висуватиметься вбік, витягуючи таким чином екран, прихований зі зворотного боку всередині корпусу. Ймовірно, це робитиме спеціальний мотор. 

На верхній грані є ґрати динаміка. Цілком можливо, що знизу також є динамік для створення стереозвуку. На екрані передбачено отвір під селфі-камеру. На тильній стороні знаходиться блок із кількома об’єктивами. На правій грані розташовується щось схоже на роз’єм USB Type-C, але це може бути кнопка включення, суміщена зі сканером відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного четверга, 9 грудня, vivo представить нову версію своєї прошивки  Origin OS Ocean. Найближчим часом також очікується вихід першого планшета компанії. Не виключено, що і смартфон, що розтягується, може вийти в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.