Таким буде Motorola Edge 30 Ultra: перший смартфон із селфі-камерою на 60 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер OnLeaks опублікував якісні рендери флагманського Motorola Edge 30 Ultra, який стане одним із перших смартфонів на ще неансованому процесорі Snapdragon 898. 

Попереду новинка матиме 6.6-дюймовий OLED-екран з Full HD+, частоту оновлення 120 Гц і вбудований сканер пальця. Заокруглень по краях немає, а передня камера врізана по центру зверху. Любителів селфі має порадувати рекордний дозвіл – 60 Мп. Інших смартфонів на ринку із таким високим зараз немає. 

Живлення забезпечить акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкого заряджання потужністю 68 Вт. По пам’яті два варіанти: 8+128 та 12+256 ГБ. Оперативна стандарт LPDDR5x, а флеш-накопичувач UFS 3.1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На спинці овальний виступ із потрійною камерою. Головний сенсор OmniVision OV50A на 50 Мп доповнений надшириком на 8 Мп та 2-мегапіксельним датчиком для боке. 

Корпус Motorola Edge 30 Ultra захищений від вологи за стандартом IP52. Він оснащений стереодинаміками, роз’ємом USB-C, адаптером Wi-Fi 6, 5G-модемом та модулем NFC для безконтактних платежів. Інформації про можливу дату презентації поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.