Samsung Galaxy S21 FE може вийти будь-якої миті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступний флагман Samsung Galaxy S21 FE знову з’явився в базі даних Google Play Console, але в цей раз смартфон побудований на базі однокристальної системи Samsung Exynos 2100.

Протестований смартфон оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і працює під управлінням операційної системи Android 11. До цього в Google Play Console з’явився смартфон Samsung Galaxy S21 FE, оснащений однокристальною системою Snapdragon 888 Plus, а також 6 ГБ оперативної пам’яті.

Очікується, що з коробки смартфон буде працювати під управлінням Android 11. Смартфон повинен отримати екран діагоналлю 6,4 дюйма з підтримкою частоти відновлення зображення 120 Гц, а також акумулятор ємністю 4370 мА•год і 12-мегапіксельну основну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дати виходу у смартфона поки немає, але анонс очікується найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОslashleaks.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.