Які нові функції чекати в наступній версії Telegram для Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вихідний код Telegram для Android оновився на Github. У ньому виявили ряд нововведень, які найближчим часом з’являться в оновленнях.

В панелі стікерів з’явиться розділ популярних наборів. У слід за фонами в чатах, розробники готуються анімувати бульбашки повідомлень. Також з’явилася згадка функції запису відеопотоку в голосових чатах в горизонтальному або вертикальному режимі.

Розробники експериментують над інтерфейсом. Наприклад, у вихідному коді знайшли функцію переходів між каналами в одній папці з допомогою свайпов. Крім цього, з’явилася можливість пересилки повідомлень без згадування імені автора. Раніше така функція з’явилася в бета-версії Telegram для macOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.