POCO X3 GT отримає флагманський процесор і потужну зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до презентації прес-служба компанії опублікувала відразу два рекламних зображення, присвячених новинці. Тизери підтвердили деякі ключові характеристики пристрою – зокрема, стали відомі модель його процесора і потужність технології швидкої зарядки.

Перше зображення вказує на використання виробником процесора MediaTek Dimensity 1100. Його специфікації практично ідентичні флагманському Dimensity 1200, за винятком списку підтримуваних сенсорів камер і максимально можливої ​​частоти дисплея смартфона. Крім того, вендор підтвердив, що потужність використовуваної в пристрої технології швидкої зарядки складе 67 Вт.

Очікується, що гаджет буде представлений в трьох колірних рішеннях: синьо-зеленому, чорному і білому. Йому приписують 6,6-дюймовий 120-Герцева дисплей з роздільною здатністю Full HD і захисним склом Corning Gorilla Glass Victus, а також конфігурацію пам’яті 8/256 ГБ. На тильній стороні смартфона, за чутками, розміститься блок основної камери з трьома датчиками (64, 8 і 2 мегапікселя). За автономність смартфона буде відповідати акумулятор ємністю 5000 мАг. Презентація POCO X3 GT відбудеться вже 28 липня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.