Розкрито ймовірну дату анонсу флагманського Huawei P50

Розкрито ймовірну дату анонсу флагманського Huawei P50
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навколо нової серії флагманських смартфонів Huawei P50 розгорнулася епопея – їх випуск неодноразово переносився, і вже не до кінця ясно, коли він все-таки відбудеться. Хороша новина в тому, що пристрої повільно, але вірно наближаються до релізу. І сертифікаційні сайти це доводять.

Очікується, що в новій лінійці будуть стандартна модель P50, P50 Pro і P50 Pro +. Більшість смартфонів серії не підтримуватимуть 5G. Все тому, що Huawei може використовувати тільки 4G-чіпи Qualcomm. Відомо, що для китайського виробника готується варіант Snapdragon 888 без 5G.

Модель Huawei JAD-AL50 помітили в китайській базі сертифікацій 3C. Швидше за все, це базовий Huawei P50 або 4G-версія P50 Pro. У документах 3C також згадується підтримка 66-Вт зарядки, така ж, як в Mate 40.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розкрито ймовірну дату анонсу флагманського Huawei P50

З чуток, анонс серії Huawei P50 має відбутися 29 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.