Експерт порівняв Xiaomi Mi 11 Ultra з Samsung Galaxy S21 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До рейтингу DxOMark завжди були питання, але з Xiaomi Mi 11 Ultra, схоже, творці цього рейтингу промахнулися найсильніше. Нагадаємо, зараз це найкращий камерофон на ринку, за версією DxOMark. Інформує портал iTechua .

Ми вже бачили кілька порівнянь, де це явно не так. Тепер велика порівняння опублікував відомий блогер SuperSaf. В даному випадку флагман Xiaomi порівнювався з Samsung Galaxy S21 Ultra, який, що найсмішніше, в тому ж рейтингу зараз займає лише 18 місце.

Як можна бачити, поки Mi 11 Ultra не може змагатися з Galaxy S21 Ultra практично ні в чому. Деталізація, нічні фото, телекамера і багато іншого краще саме в корейському апараті. Звичайно, можна списувати все на сиру прошивку Mi 11 Ultra, але поки суті це не змінює. Різниця не на користь цього смартфона, і різниця дуже велика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.