Відомий блогер розібрав новий флагман Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нельсон (Zach Nelson) опублікував відео з розбиранням нового флагманського смартфона Xiaomi Mi 11.

Зак показав, що якщо зняти з пристрою задню панель, то можна побачити велику мідну зарядну панель. Саме вона дозволяє Mi 11 заряджатися без проводів і підтримувати потужність до 50 Вт. Також Зак продемонстрував цікаві зелені гвинти в корпусі телефону.

Блок камери зсередини зроблений з металу. Батарея Mi 11 ємністю 4600 мАг, судячи з усього, складається з двох частин, хоч і виглядає цілісною. Така цікава конструкція забезпечує більш високу швидкість перезарядки. В цілому, вилучити акумулятор виявилося досить просто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Зак звернув увагу на просунуту систему охолодження, що включає в себе багато міді, термопасту, графітові плівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.