Глава Redmi пообіцяв випустити унікальний ігровий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом очікується презентація флагманських смартфонів Redmi K40 на базі процесорів Snapdragon 888. Схоже, що скоро фанатів бренду чекає ще більше цікавих новинок: про майбутні пристрої розповів безпосередньо глава Redmi.

Віце-президент Xiaomi і глава Redmi Лю Вейбінг опублікував в соціальній мережі Weibo великий пост, присвячений майбутнім гаджетам брендам. Він заявив, що новий флагманський процесор Dimension 1200 від MediaTek, виконаний по 6-нм техпроцесу, дебютує саме в смартфоні Redmi. Також він підтвердив, що в 2021-му вони мають намір використовувати в своїх смартфонах різні топові чіпи. Ці апарати будуть мати різні позиціонування і, відповідно, запропонують користувачам різний досвід.

Лю Вейбінг ще раз підтвердив, що презентація флагманської серії Redmi K40 відбудеться в лютому. Більш того, в цьому році буде випущений перший ігровий смартфон бренду. За словами топ-менеджера, у цього пристрою буде така ціна, що перед його покупкою виявиться складно встояти. Втім, поки немає ніяких подробиць про цю модель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.