Стали відомі ціни Galaxy S21, S21+ і Galaxy S21 Ultra в Україні 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представила три флагманських смартфона серії Galaxy S21. Незабаром вони з’являться в Україні.

Ціни: 

  • Galaxy S21 (8 + 128 ГБ) — 26 999 грн.
  • Galaxy S21 (8 + 256 ГБ) — 28 999 грн.
  • Galaxy S21+ (8 + 128 ГБ) — 31 999 грн.
  • Galaxy S21+ (8 + 256 ГБ) — 33 999 грн.
  • Galaxy S21 Ultra (12 + 128 ГБ) — 37 999 грн.
  • Galaxy S21 Ultra (12 + 256 ГБ) — 39 999 грн.
  • Galaxy S21 Ultra (16 + 512 ГБ) — 43 999 грн.

З 14 січня по 4 лютого в інтернет-магазині Samsung , а також у партнерів бренду відкритий передзамовлення на нові смартфони. Покупці, що оформили попереднє замовлення в зазначений період, отримають в подарунок бездротові навушники Galaxy Buds Live  І bluetooth-мітку Galaxy SmartTag.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У комплектацію Galaxy S21, S21 + і Galaxy S21 Ultra включений тільки USB-кабель і голка для вилучення лотка. Зарядного пристрою і навушників немає.

Як Samsung обгрунтувала відсутність зарядного адаптера:

Ми виявили, що все більше і більше користувачів Galaxy повторно використовують уже наявні у них аксесуари. Тому ми переходимо до видалення підключення до них зарядного пристрою і навушників з нашої останньої лінійки смартфонів Galaxy – починаючи з деяких країн. В Україні в комплект поставки вилка і навушники не входять.

Ми вважаємо, що поступове витяг підключення до них зарядного пристрою і навушників з упаковки, що входить в комплект поставки пристрою, може допомогти знизити тиск, яке споживачі можуть відчувати в зв’язку з постійним отриманням нових зарядних пристроїв і аксесуарів кожен раз, коли вони купують новий телефон. Важливо відзначити, що з 2017 року ми використовували стандартизований порт для зарядки (тип USB-C), завдяки чому старі зарядні пристрої і надалі сумісні з нашими новітніми пристроями Galaxy. У комплект входить кабель USB-C. Крім того, ми виявили, що 25% споживачів вважають за краще заряджати свої пристрої за допомогою бездротових зарядних станцій.

Компанія Samsung працює над глобальним переходом від вилучення штекера зарядного пристрою і навушників з комплектів поставки смартфонів Galaxy, починаючи з Galaxy S21. Galaxy S21 і інші смартфони Galaxy будуть як і раніше включати в себе кабель для підключення смартфона до існуючої вилці зарядного пристрою.

Для захисту наших природних ресурсів і задоволення споживчого попиту на екологічно чисті продукти, Samsung зобов’язується і далі робити цілеспрямовані дії на протязі всього життєвого циклу продукту, щоб допомогти світу перейти до економіки замкнутого циклу – за рахунок мінімізації впливу наших продуктів на навколишнє середовище і скорочення електронних відходів за рахунок продовження життєвого циклу продукту, скорочення використання небезпечних речовин, використання екологічно безпечних матеріалів в продукті і упаковці, а також приоритизации різних енергозберігаючих технологій.

В Samsung ми регулярно оцінюємо наші продукти та операції на предмет нових можливостей і напрямків зростання, щоб сприяти сталому розвитку. Глобальний технологічний сектор, який рухається інноваціями і вирішенням проблем, відіграє унікальну роль у збереженні планети і створення більш сталого суспільства. І ми дуже серйозно ставимося до своєї ролі в цьому.

Для упаковки мобільних телефонів Samsung замінила пластик, який використовується для літаків-власників, прес-формами з целюлози. А аксесуарів для упаковки пакетів екологічно безпечними матеріалами, такими як біопластик і полімер на основі крохмалю. Що стосується паперу, Samsung буде використовувати тільки волокнисті матеріали, сертифіковані глобальними екологічними організаціями, такими як Лісова опікунська рада (FSCC), Програма схвалення лісової сертифікації (PEFC) і Ініціатива сталого лісового господарства (SFI) для упаковки і керівництв користувача.

Зусилля Samsung в області сталого розвитку були відзначені експертами і рейтингами, включаючи Forbes, Interbrand, Corporate Human Rights Benchmark, Know the Chain та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.