Найпопулярніший смартфон Samsung суттєво подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш практичний смартфон Samsung на українському ринку віддають за рекордно низькою ціною. Йдеться про модель Galaxy M31, виробник офіційно знизив вартість в усіх офіційних продавців. На початку продажів його вартість становила 7 299 гривень, зараз у авторизованих ритейлерів його цінник опустився до позначки 6 499 гривень.

Крім того, редакція ITechua перевірила його вартість на українському аналітичному ресурсі цін e-katalog, найменшу вартість, яку можна знайти на нашому ринку складає — 6 478 гривень. Відзначимо, смартфон користується шаленим попитом, а на ресурсі Rozetka він став бестселером продажів серед українців.

Нагадаємо, смартфон отримав великий OLED-екран з FullHD- роздільною здатністю і високим запасом яскравості. По-друге, моделі дістався гідний основний модуль на 64 Мп і непоганий ширококутний об’єктив на 8 мегапікселів. По-третє, він оснащенний АКБ на 6000 мАг, за рахунок чого гаджет спокійно тримає заряд півтора-два дня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є й інші переваги: ​​накопичувач на 6/128 ГБ, модуль NFC для безконтактних платежів і пристойна фронтальна камера на 32 Мп. Єдиний суттєвий недолік порівняно з конкурентами – відносно слабкий чіпсет Exynos 9611. Але якщо на продуктивність не важлива, то цей Galaxy треба брати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.