Додаток Realme Link став доступним для iPhone та iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme вже презентувала багато розумних девайсів, таких як Realme Watch, Realme Buds Q та Realme Band. Донедавна додаток Realme для роботи з цими девайсами був доступний лише для завантаження лише у магазині додатків Google Play, тобто завантажити його для девайсів Apple було неможливо. 

Зараз додаток Realme Link з’явився у магазині додатків App Store, і його можуть завантажити користувачі iPhone, iPod та iPad. Слід звернути увагу на те, що для завантаження девайс повинен працювати на операційній системі iOS 9.0 та новіших версій. Це буде досить приємно для користувачів AIoT-системи Realme, які використовують iPhone і дотепер не мали можливості використовувати свої смартфони з розумними аксесуарами. 

Щоправда, середня оцінка додатку в магазині App Store показує, що Realme Link потребує допрацювання, адже оцінка складає 1.4 з 5, що дуже мало. Багато користувачів скаржаться на те, що додаток не розпізнає деякі девайси, на що розробник відповідає, що деякі девайси досі не підтримуються – в їх число входять Realme Band, Realme Buds та Realme Air Buds Neo. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme Watch, найпопулярніший смарт-годинник компанії, який був випущений цієї весни, підтримує роботу з додатком Realme Link, але користувачі не можуть виводити на смарт-годинник сповіщення зі смартфона. Також є проблема з підтримкою повноекранного режиму та відсутності сповіщень від самого додатку, але всіх цих багів та проблем варто було очікувати, адже додаток був презентований буквально сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.