В Android TV з’явиться кілька нових цікавих функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Android TV для розумних телевізорів відкриває їх власнику безліч можливостей. Одних тільки додатків під цю систему налічується більше семи тисяч. Нещодавно розробники даної операційної системи розповіли про те, які функції з’являться в ній в найближчому майбутньому.

Перша з новинок називається Google Play Instant on TV і вона дуже корисна тоді, коли хочеться спробувати систему, але не хочеться захаращувати пам’ять пристрою. Тепер можна отримати доступ до застосунку Android TV без необхідності попередньо його встановлювати. Працювати він, звичайно, буде гірше, ніж повноцінний додаток, однак для того, щоб оцінити всі можливості програми, цього буде достатньо.

Друга функція називається «Емулятор Android TV з підтримкою Google Play» і призначається для розробників. Тепер тестувати програми стане набагато простіше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступним пунктом йде можливість купувати цифровий контент за допомогою введення PIN-коду. Це зручніше, ніж кожен раз вказувати пароль від облікового запису Google.

Gboard TV – це четверта нова функція. Вона відкриває можливості інтелектуального і голосового набору тексту на екрані.

П’ята нова функція дозволяє відключати постопрацювання і тим самим робити ігровий процес на телевізорі більш плавним і комфортним.

Останньою новинкою стане покращена бібліотека Leanback, яка спрощує навігацію по додатках.

Про те, коли саме всі ці функції стануть доступні широкому загалу буде оголошено пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.