В Мережі розкрили дизайн майбутнього бюджетного iPhone SE 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз існує не так багато інформації про новий iPhone SE, який, як припускають деякі фахівці ринку, повинен з’явитися в наступному році. Нові чутки розкривають деталі оновленого дизайну.

В Мережі розкрили дизайн майбутнього бюджетного iPhone SE 2021

Згідно із записом, опублікованим в твіттер-акаунті @omegaleaks, iPhone SE 2021 року отримає збільшений форм-фактор. Якщо модель поточного року вийшла з 4,7-дюймовим дисплеєм, модель майбутнього покоління отримає екран з діагоналлю 6,1 дюйма. Виходить, що iPhone SE 2021 може вийти в корпусі iPhone XR.

Китайський інсайдер Мін Чін-Куо раніше розповів про зникнення кнопки «Додому», а також про відсутність в смартфоні функції Face ID. Як і попередник, iPhone SE 2021 буде підтримувати Touch ID, а сканер відбитків пальців виявиться вбудованим в кнопку живлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Мережі розкрили дизайн майбутнього бюджетного iPhone SE 2021

Існують чутки, що чергове бюджетний пристрій отримає чіпсет A13 Bionic. В Apple, швидше за все, не захочуть жертвувати обсягами продажів іPhone 12, якщо новий SE отримає більш потужний A14 Bionic.

Новий iPhone SE буде трохи дорожчим. Збільшені габарити і впровадження повноекранного дизайну підвищить виробничі витрати, що відіб’ється на кінцевій вартості. Але дізнаємося всю правду ми тільки в наступному році.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.