Коритувачі бестселера Redmi Note 9S виявили незвичайну проблему з Wi-Fi

Коритувачі бестселера Redmi Note 9S виявили незвичайну проблему з Wi-Fi
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недорогі «розумні телефони» компанії Redmi, суббренду Xiaomi отримали шалений попит, як серед українців, так і серед інших жителів країн, завоювавши користувачів майже флагманськими характеристиками за невисоку вартість. Компанія Xiaomi представила бюджетний Redmi Note 9S в кінці березня цього року, варто зазначити, смартфон в Україні можна купити всього лиш за ≈ ₴ 5 999 за найменшу конфігурацію пам’яті в 64 ГБ. Він вважається, одним із кращих бюджетних смартфонів у цьому ціновому сегменті. Але багато користувачів цієї моделі виявили незвичайну проблему з Wi-Fi.

Коритувачі бестселера Redmi Note 9S виявили незвичайну проблему з Wi-Fi

Користувачі повідомили про свою проблему на форумах Mi Community та XDA. За їхніми словами, смартфон випадковим чином відключається від інтернету черех Wi-Fi за 10-15 хвилин після блокування екрану.

Крім того, передача даних по Wi-Fi не відновлюється навіть після розблокування телефона. Проблема, здається, виникає тільки у європейської версії смартфона, оскільки повідомлень від користувачів з Індії немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі стверджують, що остання збірка MIUI 11.0.8.0 Global Stable частково виправляє помилку. Всі пристрої Android регулярно підключаються до мережі Wi-Fi кожні кілька годин, щоб оновити IP-адресу. Але Redmi Note 9S робить одну і ту ж процедуру кожні кілька хвилин.

Коли Xiaomi випустить оновлення з виправленням проблеми, наразі, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.