Програміст створив дивну гру в заголовку вкладки браузера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програміст з Австрії Яннік Зіберт (Jannik Siebert) створив просту браузерну гру TitleRun, яка вміщується в заголовку вкладки браузера.

За механікою це аналог гри T-Rex Runner з динозавриком, який бігає, вона з’являється в браузерах на базі Chromium, коли немає інтернету. Тільки в TitleRun весь ігровий всесвіт зменшений до одного рядка, а замість динозавра і перешкод – блокові символи з Unicode. Управління стрибком героя в грі здійснюється клавішами пробіл або Page Up. У поточній версії (1.0.0) швидкість гри TitleRun міняти не можна. Рекомендовані браузери для гри – Chrome або Firefox.

Якщо гравець вдаряється об перешкоду, то він помирає, а гра закінчується. В кінці карти знаходиться відмітка фінішу з прапором ⚑. Після її успішного досягнення в заголовку вкладки відображається напис «Ви перемогли», а також з’являються отримані гравцем ігрові очки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча в грі в даний час на вибір представлені три різні карти, кожен користувач може створити свою власну карту для гри з допомогою localStorage в своєму браузері і навіть поміняти ігрові значки персонажів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.