У мережу злили фото нового Samsung Galaxy Watch 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному сайті Samsung були помічені нові сторінки, присвячені аксесуару, що ще не вийшов – смарт-годинник Galaxy Watch 5. Про це розповіли в Gizmochina.

Згідно з джерелом, на сайті підтримки Samsung з’явилися кілька сторінок, присвячених майбутнім смарт-годинникам компанії — Galaxy Watch 5. Очікується, що вони будуть представлені в серпні на щорічному заході Samsung Unpacked. При цьому інсайдери вже розповіли про них чимало.

На сайті підтримки компанії інформації майже немає. Там вказані лише номери моделей майбутніх девайсів — вони збігаються з раніше зареєстрованими декількома девайсами. Ось вони: SM-R905F, SM-R925F та SM-R915F.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, годинник вийшов у двох версіях: Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro. Перша версія буде представлена ​​у двох моделях – 40 мм та 44 мм. Вона запропонує покупцеві ширший вибір кольорів, ніж Pro-версія — базові моделі можуть вийти у світлі «графіт», «срібло», «золото» та «рожеве золото».

При цьому Galaxy Watch 5 Pro вийде лише в одному розмірі – 45 мм – і в одному кольорі – «чорно-сірий титан». Згідно з джерелом, цей годинник позиціонуватиметься компанією як преміальний.

Всі три моделі отримають версії з LTE-модулем, а кожна модель отримає GPS і захист 5ATM. За словами інсайдерів, керуватиме годинником власна оболонка Samsung UI Watch 4.5, зібрана на базі wearOS 3.5 від Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.