Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

Час читання: < 1 хв.
Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на ринку Китаю, повідомляє Notebookcheck.

Реклама

Фахівці ресурсу не знайшли значних змін в апаратній конфігурації глобальної версії, планшет, як і раніше, заснований на чіпі Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2, оснащується оперативною пам’яттю LPDDR4X, флеш-накопичувачем UFS 2.2, 12,1-дюймовим IPS-дисплеєм частотою 120 Гц, акумулятором на 10000 мАг, 33-ватною зарядкою та чотирма динаміками. Працює Redmi Pad Pro під керуванням HyperOS на базі Android 14. Для планшета випускаються фірмові стілус та чохол-клавіатура.

Єдина відмінність у тому, що на глобальному ринку поки не помічений молодший варіант із конфігурацією 4/128 ГБ (ОЗП/ПЗП), доступні два інші: 6/128 ГБ та 8/256 ГБ. Зарубіжні ціни 299,90 та 349,90 євро відповідно. Доступні кольори: графітово-сірий, м’ятно-зелений та «океан».

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.