iPhone SE 4 отримає OLED-дисплей від компанії BOE

iPhone SE 4 отримає OLED-дисплей від компанії BOE
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple планує випустити iPhone SE 4 у 2025 році, але на даному етапі відомо небагато.

Однією з головних змін у новому iPhone SE 4 стане OLED-дисплей. За чутками, смартфон отримає 6,1-дюймову OLED-панель, яка використовується в серіях iPhone 13 і iPhone 14, і матиме Face ID замість Touch ID.

Нещодавно корейський портал ZDNet з посиланням на джерела повідомив, що китайська компанія BOE стала постачальником OLED-панелей для майбутнього iPhone SE. Спочатку в торгах брали участь Samsung Display і Tianma, але Samsung майже повністю припинила участь у постачанні OLED-дисплеїв для iPhone SE 4 через побоювання щодо рентабельності. Спочатку південнокорейці запропонували найнижчу ціну на панелі (30 доларів США) порівняно з китайцями (35-40 доларів США), але Apple, як повідомляється, зажадала ще нижчу ціну (25 доларів США).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Tianma прагне увійти в ланцюжок поставок OLED-панелей для iPhone SE 4, але ще не виконала технічні вимоги Apple. В результаті BOE вдалося забезпечити додаткові поставки OLED-панелей. Наразі, за оцінками, було відвантажено близько 15 мільйонів одиниць iPhone SE 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.