У всіх Galaxy S9 і Galaxy S9+ є приголомшлива функція, про яку забули розповісти Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході офіційного анонса смартфонів Galaxy S9 і Galaxy S9 + на виставці MWC 2018 південнокорейська корпорація дуже багато розповіла про їх особливості, проте на деяких аспектах вона забула зупинитися, але, швидше за все, через обмежений час. Як вдалося з’ясувати, в двох нових флагманах південнокорейської корпорації Samsung є приголомшлива функція, яка може врятувати життя людини. Вона доступна всім користувачам безкоштовно.

Як нам вдалося дізнатися, компанія Samsung спільно з вченими Каліфорнійського університету в Сан-Франциско створила унікальний додаток спеціально для смартфонів Galaxy S9 і Galaxy S9+. За допомогою спеціальних датчиків на задній частині телефону, які знаходяться поруч з камерою, новинки можуть змінювати артеріальний тиск.

Взагалі, флагмани Galaxy S9 і Galaxy S9 + здатні вимірювати лише частоту серцевих скорочень (пульс), однак південнокорейська компанія Samsung спільно з американськими вченими за допомогою ПО навчила телефони перетворювати ці дані в інформацію про артеріальний тиск. Компанія-виробник злегка схитрувала, встановивши додаток під назвою My BP Lab виключно на модифікації нових смартфонів для американського ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На щастя, програма My BP Lab для вимірювання артеріального тиску, від якого сильно залежить самопочуття людини, сумісна з усіма смартфонами Galaxy S9 і Galaxy S9 +, в тому числі тими, які продаються на території України, будучи оснащеними процесором Exynos 9810. Завантажити програму з Google Play на міжнародні моделі флагманів Samsung неможливо, проте якщо роздобути і встановити APK-фай окремо, все запрацює без будь-яких проблем.

Таким чином, тепер у власників Galaxy S9 і S9 +, в тому числі і в Україні, є можливість хвалитися перед друзями і знайомими тим, що обидва флагмана Samsung з високим ступенем точності можуть вимірювати артеріальний тиск. Таке не під силу жодному іншому смартфону на ринку, в тому числі Apple iPhone X і LG G7 .

Завантажити My BP Lab у вигляді APK-файлу можна тут .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.