Всі нові смартфони Samsung отримають безрамковий AMOLED-дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році головною особливістю флагманських мобільних пристроїв Samsung став безрамковий AMOLED-екран під назвою Infinity Display, який можна зустріти в Galaxy S8, Galaxy S8 + і Galaxy Note 8. У самому кінці 2017 року до їх числа додалося ще дві моделі з більш доступною ціною. Новинками виявилися Galaxy A8 (2018) і Galaxy A8 + (2018), які отримали дисплей без бічних рамок із співвідношенням сторін 18,5:9.

Втім, судячи з усього, компанія Samsung не має наміру зупинятися на досягнутому. Надійне джерело запевняє, що вже скоро всі нові смартфони Samsung отримають безрамковий AMOLED-дисплей. Йдеться про мобільні пристрої з трьох модельних рядів – Galaxy A, Galaxy C і Galaxy J. Іншими словами, абсолютно в кожному телефоні цього виробника можна буде зустріти фірмовий Infinity Display, що займає майже весь простір на лицьовій частині.

Впровадження екранів без бічних рамок зробить смартфони Samsung набагато більш привабливими в очах покупців, оскільки жоден інший виробник не зможе похвалитися такою особливістю в парі з дорогою OLED-матрицею. Очевидно, що впровадження Infinity Display в недорогі телефони південнокорейського бренду позитивно позначиться на їх популярності серед покупців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз справи мобільного підрозділу Samsung поступово погіршуються, оскільки цей виробник стрімко втрачає свої позиції на території багатьох країн, Індії, Китаю і десятка інших. Виною всьому занадто сильна конкуренція з боку китайських виробників, в число яких входять Xiaomi, Huawei, Meizu, Oppo, OnePlus і інші. Вся ця ситуація доповнюється ще й тим, що масла у вогонь підливає Apple, яка з кожним роком робить свої iPhone все більш функціонально наближеними до продукції Samsung.

Очікується, що смартфони з модельних рядів Galaxy C і Galaxy J зразка 2018 року будуть представлені публіці в квітні-червні нинішнього року. Про майбутні новинки поки що зовсім нічого невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.