Що ми знаємо про Mi Band 9 і коли він вийде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi не перестає радувати своїх фанатів та регулярно випускає нові пристрої. Якщо ви вже втомилися від смартфонів, то, напевно, будете раді дізнатися, що скоро вийде новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 9. Звідки така впевненість? Справа в тому, що компанія регулярно випускає у квітні, і навряд чи цей рік буде винятком. До того ж чутки про новий Mi Band ходять практично з початку 2024 року: хоч їх і не так багато, можна зрозуміти, яким буде майбутній апгрейд. Відмовилися від покупки Mi Band 2023 і вирішили дочекатися новинки? Тоді швидше дивіться, якою вона буде і коли буде представлена.

Mi Band 9 – чутки

Минулорічний Xiaomi Smart Band 8 для багатьох став мінорним оновленням. Однак це докорінно не так: найкращий фітнес-браслет отримав AMOLED-екран на 60 Гц . Начебто, і нічого особливого, але насправді – це велике досягнення для пристрою! Додайте до цього оновлені кріплення, включаючи спеціальне для носіння на кросівках та шиї, а також підтримку ігор. Чи можна назвати апгрейд скромним? Ні в якому разі. Особливо, з урахуванням того, що браслет Xiaomi 2023 і без того страшенно гарний, а інженерам вдалося зробити його ще практичнішим.

Виявляється, новий Mi Band 9 може стати ще кращим. За чутками TechRadar, компанія планує випустити одразу дві версії – з NFC і без нього. Тепер браслет вийде одночасно у двох модифікаціях і чекати на появу Mi Band з безконтактною оплатою не потрібно. Наявність таких чуток вже вселяє оптимізм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band 9 – нові функції

Зовнішній вигляд Xiaomi Mi Band 9 навряд чи зміниться, тому джерела наполягають рівному на тому ж дизайні, що й рік тому. Швидше за все, на нас чекає той же AMOLED-дисплей на 1,62 дюйма, але яскравість і роздільна здатність можуть злегка підрости – зазвичай розробники змінюють ці характеристики Mi Band регулярно. А ось приросту автономності чекати не варто: швидше за все, акумулятор у фітнес-браслеті видаватиме ті самі 2 тижні роботи.

Набір датчиків Mi Band 9 навряд чи зміниться, тому що додавати поки що нічого. Мова, звичайно ж, про вимірювання тиску та температуру — про це немає жодного слова. Інша справа — вбудований GPS : багато фанатів бренду чекають появи модуля в базовій версії браслета. Насправді, навряд чи він з’явиться, тому що для цього вже є Smart Band 8 Pro. Але якщо компанія захоче здивувати покупців, ціна Mi Band 9 може зрости.

Тим не менш, від новинки можна додатково чекати такі фішки, як Always On Display, нові циферблати та ремінці. При цьому у багатьох користувачів виникли претензії до Mi Band 2023 через блискучий глянсовий корпус, який швидко дряпався і покривався слідами пальців. Можливо, Xiaomi його замінить на матовий, який був раніше.

Яким буде Xiaomi Smart Band 9 Pro

Pro-версія браслета Xiaomi традиційно виходить на кілька місяців пізніше за основну модель, тому чуток про нього. Він нагадує смарт-годинник, тому цього року розробники намагатимуться вирішити його основну проблему — товсті рамки навколо дисплея. Швидше за все, у Mi Band 9 Pro зросте автономність , а також з’являться датчики точніше. Про що мріють фанати бренду – так це про появу динаміка та мікрофонів у Mi Band для відповіді на дзвінки. Прикро, тому що функція є навіть у дуже дешевих смарт-годинниках маловідомих брендів.

Дата виходу Mi Band 9 Pro

На даний момент, відомо, що Mi Band 9 пройшов сертифікацію в Сінгапурі , що означає швидкий реліз пристрою в Китаї і всіх інших країнах. 2023 року компанія представила фітнес-браслет 18 квітня, а 2022 — аж 24 травня. Коли вийде Mi Band 9 – сказати складно, але можна бути впевненим, що це станеться до кінця весни.

Враховуючи мінімум чуток про новинку, з’являється резонне питання – чи варто чекати Xiaomi Smart Band 9 або купити торішню версію? Як правило, компанія робить довговічні пристрої, що залишаються актуальними протягом кількох років. Таким чином, розглядати покупку можна навіть Mi Band 7! Насправді, можете сміливо купити фітнес-браслет минулих років, не чекаючи актуальної версії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.