Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску новинок написало видання Gizmochina з посиланням на слова китайських інсайдерів.

Очікується, що планшети будуть випущені у третьому кварталі 2024 року, тобто у період із липня по вересень. Це є значною затримкою порівняно з термінами запуску попередників, моделей Pad 6 і Pad 6 Pro. Вони дебютували у квітні минулого року.

У майбутню лінійку планшетів Xiaomi увійдуть два пристрої: Pad 7 та Pad 7 Pro. Припускають, що вони будуть придатні для використання в автомобілі за принципом Plug and Play. Цього слід очікувати від бренду, який тепер, окрім різних гаджетів, випускає електромобілі. Забезпечити сумісність усієї екосистеми продуктів – це те, чого компанія хоче насамперед, пише джерело.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча подробиць про начинку планшетів серії Pad 7 поки що мало, експерт Digital Chat Station розкрив деякі їх характеристики. Топова модель Pad 7 Pro буде оснащена процесором Snapdragon 8 Gen 3, а також 12,45-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 144 Гц та високим співвідношенням сторін 16:10. Акумулятор ємністю 10 000 мАч отримає підтримку швидкого заряджання потужністю 120 Вт. Також повідомляється, що планшет матиме подвійну камеру з головним датчиком 50 Мп та чотири динаміки.

Базовий Pad 7 отримає менш вражаючий в сучасний час процесор Snapdragon 8 Gen 2. Інші дані про нього залишаються таємницею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.