Торкнеться всіх абонентів: Київстар зробив важливу заяву

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мобільний оператор «Київстар» попередив своїх абонентів щодо списання коштів з рахунку та пояснив, за що та в якому обсязі це відбувається. Однак зростання тарифів викликало серію невдоволень серед користувачів «Київстару» через якість послуг.

Реклама

Абоненти мобільного оператора писали свої скарги на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook .

Повідомляється, що користувачі скаржилися на ситуації, коли кошти списувалися, але послуги не були надані, а також труднощі у зв’язку з операторами та проблеми з Інтернетом. Одна з абоненток висловила невдоволення щодо необґрунтованого списання грошових коштів з її рахунку. Вона стверджувала, що у її дитини було вкрадено 150 гривень, коли вона намагалася замовити пакет послуг. Вона додала, що кошти було списано миттєво, після чого їй запропонували додаткові послуги за 20 гривень на день. Жінка описала цей випадок як крадіжку та шахрайство.

Крім того, абонентка уточнила, що подібні ситуації вже відбувалися в її сім’ї раніше, зокрема й з матір’ю, якій автоматичний пакет послуг більше не нараховувався, і їй потрібно було замовляти його вручну.

У відповідь на скарги користувачів у компанії «Київстар» пояснили принципи списання коштів з рахунку.

Представники компанії заявили, що зняття коштів з рахунку номера абонента «Київстар» здійснюється на підставі даних про його використання мобільного зв’язку, отриманих від обладнання компанії, та умов тарифного плану чи послуг за номером.

Крім того, абоненти оператора «Київстар» можуть самостійно дізнатися, за що було списано кошти, користуючись додатком «Мій Київстар», де вони можуть переглядати свої витрати, починаючи з дати реєстрації в системі для абонентів передплаченого зв’язку та за рік для контрактних абонентів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоcxid.info

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ