Вкрай неприємні новини про браслет Xiaomi Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом усього березня 2018 року інсайдери з Китаю публікують різну інформацію про спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3. Великий інтерес до новинки стали проявляти після заяви глави китайської корпорації, який повідомив, що Xiaomi сама дуже сильно чекає початку продажів свого нового фітнес-трекера, тому що він стане найбільш просунутим і досконалим з усіх, які коли-небудь випускалися на ринок під фірмовим брендом.

Поки що китайська корпорація так і не назвала дату анонса Xiaomi Mi Band 3, однак заява глави компанії дозволила зрозуміти, що станеться це вже найближчим часом. На тлі цього багато джерел в китайській соцмережі Weibo почали публікувати інформацію, згідно з якою анонс новинки відбудеться 27 березня 2018 року, разом з новим телефоном – Xiaomi Mi MIX 2S. Фітнес-трекер четвертого покоління (раніше Band 1, Band 1S і Band 2) повинен стати ідеальним доповненням для нового мобільного пристрою.

Проте, сьогодні, 20 березня 2018 року, з’явилася вкрай неприємна новина про фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3. За даними одного з обізнаних джерел в соцмережі Weibo, презентацію цього наручного гаджета в березні чекати не варто. Чи так це насправді – невідомо, однак сам факт появи такої інформації за тиждень до майбутньої презентації сильно засмучує. Якщо джерело правдиве, то чекати появи цього спортивного трекера для любителів активного способу життя доведеться на кілька тижнів або навіть місяців довше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У разі, якщо Xiaomi Mi Band 3 дійсно не покажуть разом з телефоном топового рівня Mi MIX 2S в Шанхаї, новинку гарантовано повинні презентувати одночасно з іншим флагманським смартфоном, яким стане Mi 7 . Його презентація, за чутками, пройде в квітні-червні 2018 року. Залишається вірити, що опублікувані неприємні новини про сильно очікуваний спортивний браслет не правда.

Відомо, що Mi Band 3 стане найбільш просунутим фітнес-трекером з усіх, які коли-небудь випускала компанія Xiaomi. Новинка повинна отримати 1,5-дюймовий OLED-екран з підтримкою технології Always-On Display, водозахист IP68, модулі Bluetooth 4.2 LE, GPS і NFC (для роботи з платіжною системою Google Pay ), підтримку магнітної зарядки, аналогічну такої в Apple Watch, а також нові функціональні можливості.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.