Названо можливий осередок поширення коронавірусу в Європі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Туристи з усієї Європи могли заразитися коронавірусом на австрійському гірськолижному курорті Ішгль. Про це повідомила німецька газета Der Spiegel.

Реклама

Як зазначає видання, на Ішгль як на можливому осередку  поширенню коронаіврусу в Європі вказує безліч свідчень. Зокрема, багато заражених в скандинавських країнах і Німеччині відвідували цей курорт. Також повідомляється, що коронавірусом був заражений бармен закладу «Кітцлох», і багато європейських туристів заразилися саме там.

Видання підкреслює, що підйомники і бари на курорті працювали аж до минулих вихідних, незважаючи на велику кількість тих, що заразилися. Місцеві видання звинуватили працівників туристичної сфери в бажанні отримати якомога більше вигоди, незважаючи на загрозу здоров’ю людей, а регіональну владу – в бездіяльності. Однак мер Ішгля ці звинувачення заперечує і стверджує, що всі заходи були прийняті вчасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: