Білл Гейтс залишив Раду директорів Microsoft

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо про те, що співзасновник Microsoft Білл Гейтс (Bill Gates) залишає склад ради директорів Microsoft. Він також виходить зі складу ради директорів інвестиційного фонду Berkshire Hathaway. Таке рішення обумовлене бажанням мільярдера приділяти більше уваги благодійній діяльності.

“Я прийняв рішення залишити раду директорів компаній, в яких я працюю, щоб приділяти більше часу філантропічним пріоритетам, включаючи охорону здоров’я, освіту, а також вирішення проблем, пов’язаних з глобальною зміною клімату. Що стосується Microsoft, вихід з Ради директорів ні в якому разі не означає вихід з компанії. Microsoft завжди буде важливою частиною мого життя, і я буду продовжувати співпрацювати з керівництвом компанії, щоб допомогти сформувати бачення і досягти амбітних цілей”, — прокоментував своє рішення Білл Гейтс.

Генеральний директор Microsoft Сатья Наделла (Satya Nadella) висловив подяку Біллу Гейтсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Для мене було величезною честю і привілеєм працювати і вчитися у Білла протягом багатьох років. Білл заснував нашу компанію з вірою в демократизуючу силу програмного забезпечення і пристрастю до вирішення найбільш нагальних проблем суспільства. Рада директорів багато отримала завдяки керівництву і радам Білла. Я вдячний Біллу за дружбу і з нетерпінням чекаю продовження спільної роботи в рамках реалізації нашої місії з розширення можливостей кожної людини і кожної організації на планеті для досягнення більшого”, — сказав пан Наделла.

Нагадаємо, Білл Гейтс разом з Полом Алленом (Paul Allen) заснував Microsoft в 1975 році. Гейтс обіймав посаду генерального директора корпорації до 2000 року. Нинішній генеральний директор Microsoft Сатья Наделла зайняв цю посаду в 2014 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.