Xiaomi першою презентує смартфон на Snapdragon 865

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi – це компанія, яка полюбляє представляти нові фішки першою, згадайте лише камеру на 108МП і бездротову швидку зарядку потужністю 30W. І ось, це стається знову – Xiaomi буде першою компанією, яка представить смартфон на чіпсеті Snapdragon 865.

У відповідь одному з підписників на Weibo, Лін Бін, президент і співзасновник Xiaomi, розповів, що Xiaomi все таки першою випустить смартфон на найновішому флагманському чіпсеті – Snapdragon 865.

По факту, Xiaomi випередить Samsung лише на на два дні. Вони можуть або анонсувати Xiaomi Mi 10 з Qualcomm Snapdragon 865 до 11 лютого (через часові пояси це буде 12 лютого в Китаї), або Xiaomi Mi 10 має поступити в продажу до того, як поступить в продажу Galaxy S20 (а це очікується 6 травня). Через це Xiaomi Mi 10 буде першим смартфоном зі Snapdragon 865 на ринку, навіть якщо його анонсують трохи пізніше, ніж Samsung Galaxy S20, бо Xiaomi першим поступить у продаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є також дані про те, що Xiaomi анонсує нові флагмани на своїй онлайн конференції 11 лютого, якраз перед заходом Samsung Unpacked. Чутки також кажуть про те, що компанія почне випускати тизери свого заходу, починаючи з 7 лютого.

Незважаючи на дуже складну ситуацію в Китаї, пов’язану з коронавірусом, офіс Xiaomi продовжує працювати. Прийняті міри безпеки: тепер кожен, хто заходить в приміщення офісу, повинен реєструватись і міряти температуру, а також носити захисну маску протягом перебування в приміщенні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.