Xiaomi закриває всі магазини в Китаї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi офіційно повідомила про те, що вона закриває всі магазини роздрібної торгівлі, розташовані в різних містах Китаю. Це пов’язано з епідемією нового коронавіруса, яка бушує в Китаї і вже зафіксована в ряді інших країн світу.

Магазини будуть закриті вже завтра, 28 січня. Відкриють їх, попередньо, 3 лютого, якщо ситуація не погіршиться. В опублікованому повідомленні йдеться про необхідність сприяння роботі по профілактиці та боротьбі з епідемією, яка поки стає тільки сильнішою.

Дане рішення було прийнято «під впливом епідемічної ситуації, щоб співпрацювати з урядами на всіх рівнях, всебічно і активно реагувати на національну політику і добре виконувати роботу з профілактики епідемії».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія додала, що додаткові оголошення про нові терміни відновлення роботи магазинів будуть зроблені в разі потреби. Охочі купити продукти Xiaomi можуть зробити це на офіційному сайті Xiaomi або в додатку Xiaomi Mall. Доставка буде працювати в звичайному режимі.

На сьогодні зареєстровано понад 2800 випадок зараження коронавірусів, які вже призвів до загибелі 80 осіб в місті Ухань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.