Трамп образився на Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Президент США образився на компанію Apple-судячи з одного з останніх твітів. Яблуком розбрату стало небажання Apple розблокувати смартфони iPhone Мохаммеда Саїда Альшамрани, що скоїв напад на військово-морську базу військово-морській базі США у Флориді. Після цього Apple засудили Генеральний прокурор США Вільям Бар (William Barr) і заступник директора ФБР Девід Bowditch (David Bowdich), а зараз черга дійшла і до президента.

“Ми постійно допомагаємо Apple у торгівлі та багатьох інших питаннях, і все-таки вони відмовляються розблокувати телефони, що використовуються вбивцями, наркотиками та іншими насильницькими злочинними елементами. Їм доведеться допомогти нашій великій країні, зараз! Зробимо АМЕРИКУ знову великою”, – так висловився Дональд Трамп в Twitter.

Виходить, що Apple, будучи американською компанією, не хоче робити Америку знову великої, раз не йде на поводу у прокуратури і ФБР. Цікаво, яким же чином Трамп змусить компанію з Купертіно «допомогти зараз», адже і раніше в подібних ситуаціях Apple відмовляла в розблокуванні смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.