У Великобританії хочуть заборонити брати на іспити будь-які годинники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Великобританії розглядають можливість ввести заборону на носіння годинників на шкільні іспити. Цей захід повинен припинити спроби шахрайства. Незалежна комісія, покликана розслідувати зловживання на іспитах, прийшла до висновку, що надто важко розрізнити звичайні і розумні годинники, і недоцільно перевіряти годинник кожного студента. Більш доречним в цих умовах буде повна заборона.

Відзначаючи “дуже низький рівень зловживань”, незалежна комісія з експертизи зловживань висловлює впевненість, що “повна заборона на всі типи годинників, а також на інші інтернет-пристрої виключає будь-яку можливість для экзаменуемых отримати несанкціонований доступ в інтернет під час іспитів”.

Джерело нагадує, що деякі школи в США вже ввели таку заборону. Що стосується Великобританії, поки це тільки рекомендація відповідному відомству (Office of Qualifications and Examinations Regulation або Ofqual), яке курирує всі школи в цій країні. В Ofqual взяли рекомендацію до відома і планують розглянути питання про заборону годин на іспитах вже наступного літа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.