Samsung заплатить $40 000 за оригінальний дизайн аксесуарів і шпалер для Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung на честь свого 10-річчя запустила спільно з дизайнерським журналом Dezeen конкурс з призовим фондом в $40 000.

Конкурс проходить в двох категоріях: Next Mobile + і Next Mobile Wallpaper. Перша — це оригінальний дизайн аксесуарів для пристроїв Galaxy. Наприклад, чохли для смартфонів і планшетів, ремінці для смарт-годинників, футляри для навушників і т. д. Samsung робить акцент на тому, що це повинні бути не просто красиві, але ще й корисні аксесуари, які розширюють функціональність гаджета.

У категорії Next Mobile Wallpaper будуть представлені нові шпалери. Знову ж таки, компанія хоче бачити інтерактивні та контекстні шпалери, які матимуть оригінальний дизайн та корисну для користувача інформацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У конкурсі можуть взяти участь досвідчені дизайнери, цілі команди і студенти.

Учасникам категорії Next Mobile+ необхідно відправити файли дизайну аксесуара з описом концепції і рендер або відео з описом його використання. Для учасників категорії Next Mobile Wallpaper-проект у вигляді зображення, файлу і APK, А також візуалізацію на різних пристроях Galaxy з описом.

Заявки приймаються до 4 серпня на сайті. До 25 вересня журі оцінить роботи і визначить переможців. Нагородження пройде на конференції для розробників, яка пройде 29-30 жовтня в Сан-Хосе (Каліфорнія).

Переможці обох категорій отримають по $10 000. За друге і третє місця передбачена нагорода в $ 5 000 і $ 3 000 відповідно. Решта фіналістів отримають по $ 1 000.