Huawei прокоментувала ситуацію з Google

Сьогодні вночі стало відомо, що Google призупинила бізнес з Huawei. Це означає, що смартфони останньої поки не будуть отримувати оновлення Android, а прийдешні апарати Huawei і Honor не отримають магазин додатків Google Play, тобто їх вихід за межами Китаю і зовсім під питанням.

Трохи пізніше стало відомо, що співпрацю з Huawei припиняють також Intel, Qualcomm і Broadcom. Потрібно розуміти, що це не бажання самих компаній, а вимога влади США.

І ось зараз Huawei офіційно відреагувала на ситуацію. На жаль, відповідь поки що малоінформативна. У своєму зверненні компанія нагадала, що вона внесла істотний внесок у розвиток Android, але це до ситуації ніяк не відноситься.

З важливого варто відзначити лише обіцянка того, що всі смартфони Huawei і Honor продовжать отримувати оновлення безпеки і післяпродажне обслуговування. Але це було зрозуміло і без заяви.

На жаль, ситуація все ще залишається більшою мірою під питанням, адже відсутність Google Play і сервісів Google може поставити хрест на продажах Huawei за межами рідного ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я