Американці помилково вважають Apple першою компанією, яка випустить 5G-смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання PCMag опублікувало результати опитування, проведеного серед американського населення, метою якого було з’ясування, чи знають користувачі про те, яка компанія випустить перший 5G-смартфон.

Мало не половина опитаних (42% респондентів) вважає, що Apple є беззаперечним лідером і саме ця компанія першою випустить смартфон, який зможе працювати в Мережах п’ятого покоління.

Друге місце дісталося Samsung з результатом 29%. При цьому вже через пару тижнів компанія Samsung точно представить смартфон (можливо, навіть не один), який буде підтримувати 5G, і випустить його вже в березні. А презентація нових iPhone відбудеться тільки у вересні цього року, от тільки підтримки мереж 5G в них, якщо вірити численним чуткам, не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє і четверте місце зайняли LG і Google з результатами 12 і 7% голосів, а останнє місце віддали Huawei, за яку проголосували 5% опитаних. Так, Huawei не може нормально працювати в США, однак компанія, як і Samsung, буде показувати свій смартфон з підтримкою 5G на Mobile World Congress 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.