Слух: Amazon готує власний хмарний ігровий сервіс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за Google і Microsoft технологією хмарного геймінгу зацікавилася і Amazon.

«Знаючі люди» поговорили з журналістом The Information і протинялися, що компанія планує створити власний сервіс на кшталт Project Stream. За словами джерел, Amazon представить новий продукт не раніше 2020 року, але вже почала переговори з розробниками. Компанія хоче переконатися, що видавці і студії будуть співпрацювати, стаючи партнерами Сервісу.

«Знаючі люди» поговорили з журналістом The Information і протинялися, що компанія планує створити власний сервіс кшталт Project Stream. За словами джерел, Amazon представить новий продукт не раніше 2020 року, але вже почала переговори з розробниками. Компанія хоче переконатися, що видавці і студії будуть співпрацювати, стаючи партнерами Сервісу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, що Amazon вже прикупила собі стрімінговий майданчик Twitch, а в березні 2018 року запустила сервіс GameOn. Технологія дозволяла розробникам спростити додавання онлайнових таблиць лідерів в мультиплеєрні ігри. До того ж у Amazon є приставка Fire TV, яка в майбутньому може обзавестися підтримкою неанонсованого сервісу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.