З Apple Store в Німеччині прибрали iPhone 7 і iPhone 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора суд у Німеччині наклав заборону щодо продажів низки смартфонів Apple. Це, те покарання, яке понесе концерн з Купертіно за порушення одного з патентів Qualcomm. Компанії належить усунути допущене порушення і тоді вона зможе знову повернути iPhone на полиці своїх магазинів в Німеччині.

У своїй офіційній заяві Apple заявила, що скористається правом на оскарження вердикту суду. Незважаючи на те, що рішення суду не передбачає негайну заборону на продаж смартфонів, компанія прийняла рішення вже зараз вилучити з продажу моделі iPhone 7 і iPhone 8. Вони покинуть полиці п’ятнадцяти фірмових роздрібних Apple Store в Німеччині. Проте, ці моделі як і раніше можна буде придбати в магазинах рітейлерів і у операторів стільникового зв’язку. Що стосується iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR, то їх продажі Apple згортати не збирається. На даний момент Apple має внести грошову заставу в сумі $765 млн як гарантію виконання вердикту суду, як тільки заборона на торгівлю iPhone набуде чинності, якщо апеляція залишить судове рішення першої інстанції в силі.

Зі свого боку Qualcomm не приховує того, що задоволена останнім вердиктом суду Мюнхена. Вона стверджує, що заборона в Німеччині вступить в силу відразу, як тільки Qualcomm виконає необхідні для цієї дії. Про що йдеться, невідомо. Обіцяно лише, що всі необхідні процедури чіпмейкер завершить протягом декількох днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.