У Південній Кореї запустили 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в Південній Кореї запустили першу комерційну мережу 5G. Компанія Samsung не обійшла цю подію стороною і протестувала 5G на прототипі майбутнього флагмана Galaxy S10. Але про все по порядку.

Три місцеві оператори стільникового зв`язку SK Telecom, KT і LG Uplus вчора запустили обладнання і відправили перші 5g-сигнали. Поки послугою зможуть користуватися тільки корпоративні клієнти, а масштабне розгортання мереж обіцяють в березні наступного року. До цього часу на ринку вже будуть і смартфони з підтримкою 5G.

Поки мережі 5G будуть призначатися для точок доступу, які «роздають» Wi-Fi на мобільні пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, місяцем раніше американський оператор Verizon запустив 5G в чотирьох містах США: Х’юстоні, Індіанаполісі, Лос-Анджелесі і Сакраменто. Це бездротовий 5g-сервіс для домашнього використання, і побудована мережа на власному стандарті Verizon 5G TF.

Представники Samsung зробили відеодзвінок по 5G, і використовували для цього, як запевняють інсайдери, прототип майбутнього флагмана Galaxy S10. Звичайно, фінальна версія смартфона буде більш витонченою, а поки у прототипу досить широкі рамки навколо дисплея.

На жаль, оцінити дизайн пристрою навряд чи вийде, але зате на задній панелі чітко видно камеру з горизонтально розташованими об’єктивами.

Очікується, що флагман Samsung Galaxy S10 представлять в лютому 2019 року на виставці MWC. Ходять чутки, що у моделі буде преміальна версія з підтримкою 5G і шістьма камерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.