Режисер «Варкрафта» підтвердив, що творці God of War працюють над новою грою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями співробітник Santa Monica Studio, розробник God of War (2018), спалив, що студія працює над новим проектом для PlayStation 4. Не дуже багато інформації, але, схоже, режисер фільму «Варкрафт» Дункан Джонс знає більше.

Джонс опублікував пост у своєму Twitter-акаунті, в якому розповів про зустріч з геймдизайнером God of War Кору Балрогом. Режисер пояснив, що хотів показати свій сценарій, але також проговорився, що Балрог працює над новим проектом.

«Позитивним моментом є те, @corybarlog (Кору Барлог) виявився таким же милим, вдумливим і розумним, як я собі і уявляв після наших взаємодій в онлайні. І якщо ви думаєте, що God of War це його краще творіння, то просто почекайте”, – написав Джонс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити словам Дункана, то Santa Monica Studio реально працює над новою грою. Враховуючи успіх God of War (2018) і періодичність виходу оригінальних ігор серії, припустимо, що Барлог вже розробляє God of War 2. Також відзначимо, що вже на наступний день дизайнер GoW відповів на публікацію, написавши, що хотів би попрацювати разом з Джонсом над одним проектом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.