Тепер кожен може підключитися до найдешевших тарифів Київстар

“Київстар” на час карантину спростив умови підключення до “голосовому” тарифу “Дзвінки для батьків”, вартість якого становить 60 грн / міс.

Якщо раніше цей пакет був доступний тільки для контрактної форми обслуговування, то тепер до нього можна підключитися і припейд-абонентам. Але потрібно врахувати кілька умов. Користувачеві має бути більше 60 років – оператор перевірить вік за допомогою індивідуального ідентифікаційного номера. Ну і врахувати, що даний тариф – акційний.

Після закінчення карантину тим, хто буде користуватися пакетом “Дзвінки для батьків” на передплаченого основі, потрібно буде укласти контракт. Або ж перейти на інший тариф.

Якщо протягом шести тижнів після завершення акції абонент самостійно не змінить пакет, то оператор переведе його на “Київстар Комфорт” (75 грн / міс., 100 Мегабайт мобільного інтернету, 30 хвилин вихідних дзвінків за межі “рідний” мережі).

Для підключення до тарифного плану “Дзвінки для батьків” не потрібно відвідувати магазини компанії. Достатньо зателефонувати за сервісним номером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.