В Україні спрогнозували зростання кількості смертей від коронавіруса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець заявив, що кількість смертей від коронавіруса на Україні може бути катастрофічним через неготовність медичної системи. Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сторінці міністерства в Facebook.

За його словами, влада країни фіксують, що осередки спалаху епідемії коронавірусной інфекції на території України стрімко поширюються, і ці цифри будуть збільшуватися. “Я завжди говорив і буду говорити людям правду: число жертв буде рости”, – підкреслив Ємець.

За словами міністра, Україна виявилася не в змозі протистояти проникненню вірусу в країну. Крім того, не були зроблені належні профілактичні заходи, а українська медична система не готова до наступу пандемії. Він зазначив, що терапевтичні методи вже не врятують ситуацію. “Наш пацієнт – це вся Україна. Уже неможливо рятувати життя тільки масками і дезінфекторами. Треба діяти рішуче – хірургічними методами, як команда в операційній. Інакше життя не будуть врятовані”, – уклав Ємець.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністр звинуватив неназваних осіб в тому, що вони заважають роботі медиків. Ємець заявив, що багато років українську медицину руйнували і зруйнували майже дощенту. За його словами, якщо медикам і далі будуть заважати працювати, кількість жертв на Україні може бути катастрофічним.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.