Vodafone ощасливив своїх користувачів на час карантину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телеком-ринок нашої країни продовжує доводити, що він, незважаючи на всі виникаючі з ним проблеми, як і раніше готовий піклуватися про здоров’я громадян. Ініціативу, раніше висунуту Ланет, Київстаром і Viasat, підтримала ще одна компанія – Vodafone. Протягом всього терміну карантину буде надано безкоштовний доступ до пакету послуг «Амедіатека» для всіх, хто користується Vodafone TV.

Вільне телебачення без абонентської плати

Як повідомляє компанія Vodafone, все, у кого є активна підписка на Vodafone TV, отримують безкоштовний доступ до пакету «Амедіатека». Отримають його і ті, хто підключиться до сервісу протягом всього терміну карантину. Також буде надана можливість прослуховувати стрімінговое радіо переглядати державний новинний канал «Україна 24».

Перегляд телебачення Vodafone TV доступний з будь-яких мобільних пристроїв і планшетів незалежно від операційної системи, а також з телевізорів Smart TV виробників Samsung і LG, ноутбуків і стаціонарних персональних комп’ютерів через веб-портал tv.vodafone.ua.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один аккаунт Vodafone TV можна використовувати для перегляду телебачення на будь-яких п’яти пристроях з вищенаведеного списку. Трафік мобільного інтернету, що йде через Vodafone TV, не тарифікується. Досить завантажити відповідну програму і активувати Вас тарифний план. Завантаження програми доступна через наступні програми:

  1. На мобільний телефон – через Google Play для Android і App Store для iOS.
  2. На телевізори Smart TV – через магазини додатків Samsung Smart Hub для користувачів Samsung і LG Smart World для тих, у кого телевізор марки LG.

Також на час карантину всі абоненти передплаченої форми обслуговування отримують безкоштовну послугу Online PASS, яка надає повністю безлімітний трафік на найпопулярніші серед українців месенджери і соціальні мережі. При цьому слід зазначити, що безлімітними є тільки картинки і текстові повідомлення, але не голосова та відеозв’язок, так що слід мати це на увазі. В цілому ми можемо відзначити, що реакція українських компаній на Коронавірусние епідемію і викликаний нею всесвітній карантин – більш ніж адекватна. Це не може не радувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.