Київстар ввів обмеження, які торкнуться всіх абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки прогрес на місці не стоїть, змінюються не тільки умови тарифних планів, а ще й особливості роботи мереж. У зв’язку з цим операторам доводиться періодично змінювати деякі правила своєї роботи, щоб оптимізувати свій фунціонал. Як правило, ці зміни не дуже сильно впливають на життя простих абонентів, але знати про них все-таки досить корисно. Про одну з таких змін ми і поговоримо сьогодні.

Платити по-іншому

З другого березня поточного року компанія «Київстар» змінює правила оплати своїх послуг. Тепер через додаток «Мій Київстар», незалежно від версії, через комбінацію * 134 # або дзвінок за номером 899 можна поповнити рахунок на суму, не меншу, ніж сто гривень. Це найзначніше оновлення, і, по суті, єдине, що може викликати значні незручності в рядових абонентів.

Менш серйозна зміна в способах оплати стосується поповнення рахунку за допомогою електронних платіжних систем, терміналів і банків. З того ж другого числа ви більше не можете поповнювати рахунок на суму, меншу, ніж одна гривня, без урахування комісії. Ретельніше підраховуйте суму поповнення. Іноді виникатиме ситуація, що на рахунок надходить, скажімо, на 50 копійок менше, ніж ви планували. Тепер ці самі умовні «п’ятдесят копійок» докинуть на рахунок буде не можна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

” alt=”” aria-hidden=”true” />Київстар

Нарешті, третя зміна торкнулася поповнення рахунку через термінали в офіційних магазинах оператора. Мінімальна сума в цьому випадку складе десять гривень. Також переглянута політика комісій. Тепер при поповненні рахунку на суму до п’ятдесяти гривень фіксована комісія становитиме дві гривні. При внесення більшої суми комісія стягуватися не буде.

Користувачі контрактної форми оплати, як і раніше можуть поповнювати рахунок на будь-яку суму на свій власний розсуд. Це стосується внесення грошей на особовий рахунок, незалежно від способу оплати. В найцікавіших контрактних тарифних планах «Київстар», наприклад, «Дзвінки для батьків», ми вже писали: вони дозволять заощадити значні суми, а також Отримати корисний пристрій Smart SIM.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.