Головна УКРАЇНА Приватбанк зробив важливу заяву про блокування карт: що слід знати

Приватбанк зробив важливу заяву про блокування карт: що слід знати

Клієнт ПриватБанку розповів, як не зміг заблокувати карту після того, як став жертвою шахраїв
Відгук з’явився на порталі «Мінфін».

“Після оплати товару заблокував всі канали в Telegram і пропав – ні в якому разі не надсилайте гроші за передоплатою! Приват банк відморозився і блокувати карту не хоче”, – повідомив клієнт банку.

При цьому представник ПриватБанку спробував пояснити причину, по якій склалася така ситуація і зазначив, що банк не несе відповідальності за дії третіх осіб.

“Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній Вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях . Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином “, – відповіли в банку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що державний ПриватБанк звинуватили в неправомірному списанню коштів.

За словами клієнта, ПриватБанк повісив на нього заборгованість по кредитній карті, яка давно була закрита.

Так, в Приват24 стала висвітлюватися його закрита кредитна карта з боргом в розмірі 9250 гривень. При цьому клієнт підкреслює, що в колл-центрі банку йому не допомогли вирішити проблему, а тільки перемикали з одного фахівця на іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: