У GTA «відтворили» місто СНД для кліпу української реперки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українська виконавиця alyona alyona випустила кліп на пісню «Дикі танці». Дія в ньому розгортається в умовному місті СНД, який зображений в стилі серії ігор Grand Theft Auto.

Реклама
Так в GTA «відтворили» звичайне місто з панельними будинками, овочевими ринками і брудними кіосками. Сама alyona alyona роз’їжджає по вулицях на жовтих «Жигулях» і виконує завдання в стилі GTA Vice City. Наприклад, одне із завдань – станцювати брейк, а інше – втекти від розлючених жителів. Реперка зазначила, що це перша її робота в такому стилі.

Нагадаємо, ігри Grand Theft Auto видаються компанією Rockstar Games. Остання гра в серії – GTA V, що вийшла в 2013 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоYoutube

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: