Майже ідеал: Київстар запустив новий універсальний тариф

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лідером ринку телекомунікаційних послуг в Україні є стільниковий оператор Київстар, який робить все заради того, щоб як можна більш широке коло людей використовував його фірмові послуги на постійній основі. В даний час такими користуються приблизно 27 млн абонентів з різних частин країни, і тепер всім таким, а також любить іншим українцям, пропонують підключити і почати використовувати практично ідеальний тарифний план. Головна перевага такого в тому, що коштує він відносно небагато, але при цьому пропонує натомість дуже багато можливостей.

Так, зокрема, дана телекомунікаційна компанія тепер пропонує всім українцям новий тарифний план, який є максимально універсальним, тому що його знайдуть вигідними практично всі абоненти. В рамках такого щомісяця абоненту оператора зв’язку надаються 180 хвилин дзвінків і 180 повідомлень SMS, причому витрачати такі дозволено на будь-які номери в Україні, а також Італії, Польщі, Росії, Німеччини та Чехії. Також діє повний безліміт всередині мережі.

Щомісяця, крім пакетів хвилин і повідомлень, клієнту надаються безлімітний мобільний інтернет на максимальній швидкості в мережах 2G, 3G і 4G LTE, причому така може досягати величезного значення в 300 Мбіт/с. Новий тарифний план працює однаково повноцінно в смартфонах, роутерах, модеми, планшетах, ноутбуках і будь-яких інших електронних пристроях, яких в даний час на ринку дуже і дуже багато.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлено: Даний тарифний план отримав назву Smart+, а його вартість становить 100 грн./міс за перший місяць використання, далі – 225 грн/ міс.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.