Дорогі смартфони – не для українського ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно останніх опитувань, українці не готові платити за новий смартфон більше 10000 гривень. Та й змінюють свої старі гаджети на нові українські користувачі не так часто.

В опитуванні взяло участь близько 4 000 осіб. Як виявилося, кожен п’ятий користувач мав всього один смартфон за останні п’ять років. 37% опитаних, за той же період, встигли поміняти два смартфона. А 20% українських громадян, протягом п’яти років, змогли поміняти три гаджета. І лише 9% користувачів міняють свій старий смартфон на новий після одного року.

З усіх опитаних, 27% користувачів придбали свій останній смартфон кілька місяців тому, 24% – змінили гаджет рік тому або більше, 17,5% – поміняли апарат два роки назад.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується вартості нових гаджетів, то за новинки в Україні не хочуть платити багато. З усіх опитаних користувачів 23% витратять на новий смартфон від 5000 до 10000 гривень. І лише 16% користувачів на інноваційний гаджет готові витратити понад 20000 гривень.

Більшість українських користувачів (50%) вважають за краще зберігати свої невикористовувані телефони у будинку, 27% – передаровують близьким людям, і тільки 14% опитаних виставляють свої старі гаджети на продаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.