Vivo виходить на український ринок смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Молодіжний бренд високотехнологічних смартфонів Vivo виходить на український ринок. За підсумками 2018 і першого кварталу 2019 Vivo посів друге місце за кількістю проданих смартфонів в Китаї і увійшов до ТОП-5 виробників смартфонів на світовому ринку. Зараз компанія Vivo присутня в 19 країнах і планує продовжувати розширення в майбутньому. Материнською компанією є відомий виробник електроніки BBK Electronics.

Модельний ряд смартфонів Vivo вже доступний на українському ринку за ціною від 3 699 грн. Серед останніх флагманських моделей можна назвати Vivo V15 Pro з висувною фронтальною камерою 32 Мп, флагмани NEX A і S, X21, а також Vivo Nex Dual Display. 22 серпня очікується презентація iQOO Pro 5G з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління, який швидше за все буде працювати на Qualcomm Snapdragon 855 Plus, яка відрізняється від звичайної версії Snapdragon 855 збільшеними робочими частотами.

В Україні ж крім V15 Pro вже продаються V17 і V17 Neo, V15, Y15, Y93 Lite і Y91C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головним дистриб’ютором Vivo в Україні є компанія “Цифротех”. Стратегічним партнером є група компаній “Алло”. Смартфони Vivo будуть доступні в онлайн і оффлайн-магазинах “Алло”, а також в широкій мережі роздрібних та інтернет-магазинів партнерів “Цифротех”.

“Перш за все, ми маємо намір стати трендсеттером для молоді і відповідати її високим вимогам. Пристрої Vivo — це квінтесенція технології і стилю. Ми раді, що зможемо передати останні інновації безпосередньо в руки українських користувачів», — зазначив генеральний директор компанії Vivo в Україні Макс Лоу.

Vivo спрямовує свою увагу на сфери, які вже глибоко вкоренилися в молодіжній культурі — кіберіграх і спорті. Бренд є Офіційним стратегічним партнером NBA в Китаї, а також став Глобальним спонсором Чемпіонату світу з футболу в 2018 і 2022. Крім того, компанія має статус титульного спонсора PUBG Mobile Club Open 2019.

Високі перспективи розвитку бренду Vivo пов’язані зі швидкими змінами в перевагах молоді. Компанія має 6 науково-дослідних центрів по всьому світу і пишається тим, що виготовляє всі свої пристрої на власних заводах. Завдяки цьому Vivo постійно розширює свої можливості і розробляє технології, які зможуть задовольнити потреби нового покоління і допомагають смартфонів компанії завжди бути актуальними.

Серед інновацій смартфонів компанії:

  • надшвидка зарядка смартфона: акумулятор 5000 мА·г;
  • заряджається від 0 до 100% за 13 хвилин;
  • високоякісні фото на основну і селфі-камеру;
  • Vivo першими розробили, запатентували і впровадили технологію висувної передньої камери;
  • по-справжньому безрамкові Super AMOLED дисплеї;
  • сканер відбитків пальців, вбудований безпосередньо в дисплей;
  • технологія Screen SoundCasting, яка дозволяє передавати звук через дисплей смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.