“Київстар” розширив 4G-зв’язок у 10 областях України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Київстар”, один з найбільших українських операторів мобільного зв’язку, розширив мережу четвертого покоління (4G/LTE) у 10 областях України. Про це повідомили в прес-службі компанії Kyivstar. Абоненти “Київстар” вже оцінили переваги нових технологій, можливостями 4G скористалося більш як 5 млн абонентів.

“Національний телеком-оператор підключив до мережі швидкісного мобільного інтернету 115 населених пунктів, де проживає більше 200 тисяч чоловік. Абонентам, які користуються USIM-картами і 4G-смартфонами, з 28 травня 2019 року надані бонусні 10 тисяч мегабайт мобільного інтернету, які можуть бути використані протягом 30 днів”, – йдеться в повідомленні.

Можливість користуватися швидкісним мобільним інтернетом у мережі 4G, зокрема, з’явилася у жителів населених пунктів Приазовське, Голованівськ, Маньківка, Горошова, Заліщики, Побузьке та ін.

Завдяки збільшенню території 4G-зв’язку, доступ до нових технологій мобільного зв’язку “Київстар” вже отримали мешканці 6109 населених пунктів, де проживає 27,7 млн осіб, або 66,7% населення України.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними експертів, в мережі Kyivstar середня швидкість мобільного інтернету на сьогоднішній день найвища з усіх мобільних операторів України.

Щоб почати користуватися 4G абоненту необхідно мати смартфон, що підтримує технологію зв’язку, а також замінити стару SIM-карту на сучасну USIM-карту. Отримати нову картку можна безкоштовно в будь-якому з магазинів “Київстар”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.