Новини України та Світу

Відтепер в Приватбанку доступна оплата через Google Pay

Share

Як повідомляється, найбільший банк України, а саме Приватбанк запустив можливість здійснювати онлайн-покупки онлайн через Google Pay для користувачів для більше ніж 12 тисяч українських інтернет-магазинів та онлайн-сервісів. Цим поділилася прес-служба банку.

“Компанії, які користуються платіжним сервісом LiqPay, відтепер мають можливість приймати платежі через Google Pay на своїх сайтах так само просто – як на відео”, – йдеться у повідомленні.

“Можливість платежів на сайті або в онлайн-магазині може стати чудовим приводом для спонтанної купівлі, все відбувається так само просто, як в офлайні.

Додаткова інтеграція не потрібна, Google Pay автоматично буде включено для всіх клієнтів LiqPay. Вимкнути або вімкнути оплату за бажанням завжди можливу у особистому кабінеті мерчанту”, – пояснила керівник напрямку діджитал продуктів Приватбанку Христина Кармазіна. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках. Завдяки Google Pay при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної картки, що скорочує час покупки та безпечно як для клієнтів, так і для онлайн-продавців”, – розповів директор з бізнес-операцій Google у Східній Європі Дмитро Шоломко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Названо офіційні кольори Google Pixel 8a

    Компанія Google несподівано представила свій наступний смартфон середнього класу, Pixel 8a. Як завжди, він має…

    10.05.2024

    Nintendo Switch 2 буде такою ж потужною, як Xbox Series S

    Буквально днями президент Nintendo підтвердив плани випуску нової ігрової консолі протягом наступних 10 місяців, а…

    10.05.2024

    Магнітне поле Землі видає страшні звуки: послухайте

    Фахівці NASA поділилися унікальним аудіо. Під час прослуховування складається враження, що його вирізали з малобюджетного…

    10.05.2024

    В Android 15 може з’явитися масштабування подвійним дотиком

    Пізніше цього року компанія Google планує представити Android 15. Технологічний гігант вже випустив кілька бета-версій,…

    10.05.2024

    Infinix в Україні анонсувала старт продажу ігрового смартфону серії GT

    Infinix в Україні представила ігровий смартфон для кіберспорту – GT 20 Pro. Новинка отримала процесор…

    10.05.2024

    Logitech випустила легкі навушники ZONE 300 із автономністю до 20 годин

    Logitech представила в Китаї бездротову Bluetooth-гарнітуру ZONE 300. Нові навушники забезпечують до 20 годин відтворення…

    10.05.2024