Відтепер в Приватбанку доступна оплата через Google Pay

Відтепер в Приватбанку доступна оплата через Google Pay
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, найбільший банк України, а саме Приватбанк запустив можливість здійснювати онлайн-покупки онлайн через Google Pay для користувачів для більше ніж 12 тисяч українських інтернет-магазинів та онлайн-сервісів. Цим поділилася прес-служба банку.

“Компанії, які користуються платіжним сервісом LiqPay, відтепер мають можливість приймати платежі через Google Pay на своїх сайтах так само просто – як на відео”, – йдеться у повідомленні.

“Можливість платежів на сайті або в онлайн-магазині може стати чудовим приводом для спонтанної купівлі, все відбувається так само просто, як в офлайні.

Додаткова інтеграція не потрібна, Google Pay автоматично буде включено для всіх клієнтів LiqPay. Вимкнути або вімкнути оплату за бажанням завжди можливу у особистому кабінеті мерчанту”, – пояснила керівник напрямку діджитал продуктів Приватбанку Христина Кармазіна. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках. Завдяки Google Pay при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної картки, що скорочує час покупки та безпечно як для клієнтів, так і для онлайн-продавців”, – розповів директор з бізнес-операцій Google у Східній Європі Дмитро Шоломко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.